icon-0014

Våren 2020 - Klubbtävlingar

Här redovisas resultaten från de klubbtävlingar som äger rum under våren 2020. Tabellerna uppdateras efterhand och längst ned på sidan finns några rader text.

Sidan kan ta en stund att ladda p.g.a. tabellerna. Informationen syns bäst på dator eller en mobil med "stor" skärm.

Använd snabbvalen för att komma till önskat avsnitt:

Resultat - Medaljtävling
Resultat - Pokaltävling
Resultat - Anteckningar

För medverkan i tävling krävs resultat vid tre deltävlingar samt medverkan vid de träningstillfällen som är schemalagda under hösten.

Medaljtävling

Resultat från Medaljtävlingar:

Pokaltävling

Resultat från Pokaltävlingar:

Anteckningar

2020-02-14 - Bengts VPR och Tommys VPR

Fredag kväll och tävling om vandringspriser. De yngsta sittandeskyttarna (LSi Mini - LSi 13) tävlade om Bengt Kämpes Vandringspris och det blev klar seger åt Martin Lindvall Persson som med resultatet 421,0 poäng även sköt nytt personligt rekord. Grattis Martin!

Ståendeskyttarna tävlade om Tommys Juniorvandringspris. Angelica Christensen och Isac Lindvall Persson sköt väldigt jämnt med resultaten 393,1 poäng respektive 391,6 poäng. Vårens inteckning gick således till Angelica.

På måndag den 17 februari är det tid för Sporlovsskytte med start klockan 16.00. 20 knattar är anmälda och det ska bli spännande med tanke på att det var ett par år sedan vi hade någon Sportlovsaktivitet.

2020-02-10 - 60 Skott Test

Tre ståendeskyttar sköt 60 skott kvällen den 10 februari i syfte att träna inför kommande sportskyttetävlingar. Det gick riktigt bra kan vi konstatera:

592,2 - Angelica Christensen
563,1 - Annika Andersson
591,1 - Isac Lindvall Persson

2020-02-07 - Medaljtävling 2

Säsongens andra Medaljtävling avgjordes fredagen den 7 februari. Fina resultat presterades från både sittande- och ståendeskyttar. Som exempel kan nämnas att Cecilia Andersson sköt 392 poäng stående och det är riktigt bra.

Den 14 februari är det åter tid för tävling och då är det vandringspriser som det ska skjutas om :)

2020-02-03 - Poakltävling 2

En ganska lugn måndag i början av februari. Skyttarna sköt säsongens andra Pokaltävling och det blev riktigt fina resultat i listorna.

Skåneserieskyttarna packade inför tisdagens tävling i Svedala.
(2020-02-06: Trelleborgslaget segrade i Skåneseriematchen med ett poäng till godo.)

På fredag är det tid för Medaljtävling 2. Hoppas vi syns då :)

2020-01-27 - Familjemixtävling och 60 Skott Test

Fullt hus på bana 1 - 10. Sittandeskyttar hade med sig föräldrar som fick testa hur svårt det är att träffa mitten... Fina priser i form av chipspåsar delades ut till alla som träffade något :)

Ståendeskyttarna sköt "60 Skott Test" och det gick riktigt bra.
564,6 - Annika Andersson
575,7 - Isac Lindvall Persson

2020-01-24 - Medaljtävling 1

Mycket aktivitet i skyttelokalen denna fredag kväll då säsongens första Medaljtävling stod på agendan. 24 skyttar startade och många av dem sköt väldigt fina resultat till tävlingen.

Skåneseriematch mellan Trelleborg och Svedala under kvällen. Trelleborg var något vassare och segrade på hemmabana. Kvällen avslutades med pizza och som alla hungriga skyttar tycker om :)

2020-01-20 - Pokaltävling 1

Det nya decenniets första vårtermin startade måndagen den 13 januari med träning och det var ganska många skyttar som kom till Söderslättshallen och sköt den kvällen. Större uppslutning var det dock måndagen därpå, den 20 januari då första Pokaltävlingen stod på schemat. 26 skyttar fullföljde under kvällen och glädjande nog en hel del nya likväl bekanta ansikten.

Sittandeskyttarna fick träna på skjutställning och efter avklarat skytte stod det klart att takterna inte försvunnit över julhelgerna. På ståendesidan sköt Isac Lindvall Persson nytt personligt rekord med 397,6 poäng. Angelica Christensen och Linn Graméus var också i fin form och sköt resultat i trakterna kring 390 poäng i decimaler räknat.

På fredag den 24 januari är det tid för första Medaljtävlingen och nästa vecka (27 januari) inleds med Familjemixtävling för sittande.
Sittandeskyttar... Ta med era föräldrar :)