icon-0021

Hej skyttevänner

Måndagen den 8 januari börjar vårterminens luftgevärsskytte.

Vårens program återfinns via följande länk: Program

Sittandeskyttar anmäler sig tidigast klockan 17.30 och första laget börjar klockan 18.00.

"Knatteståskyttar" samlas måndagen den 8 januari klockan 17.30 på bana 11 - 20.

Vårterminen inleds med träningstillfällen och därefter varvas träning med klubbtävlingar enligt programmet. För både sittande- och ståendeskyttar finns en del speciella aktiviteter inbokade under våren:

- Sittande
Tre stycken vandringspris tävlas det om under terminen. Marikas VPR (29/1), Bengts VPR (9/2) samt Runes VPR (6/4). Dessa är för skyttar i klass LSi Mini - LSi 13.

- Sittande
Familjemixtävling äger rum den 16 februari. Tanken är att sittandeskyttar tar med sig en förälder (exempelvis) och skjuter sittande tillsammans.

- Sittande
Måndagen den 12 mars är det utbyte med Svedala Börringe Skytteförening. Vårens deltävling avgörs på bortabana, ansvariga för sittandeskyttet återkommer med mer information när det närmar sig.

- Sittande
Klubbmästerskap och prisutdelning för vårens skytte äger rum fredagen den 13 april. För medverkan i klubbtävlingar behövs tre resultat av fyra i respektive tävling (Medaljtävling, Pokaltävling samt 40-Skottstävling).

- Stående
Två nya vandringspris instiftas under vårterminen. Tommys JVPR och ett nytt Vårpris då bägge dessa löpte ut 2017.

- Stående
Utbyte med Svedala Börringe Skytteförening torsdagen den 8 mars. Mer information följer om detta lite senare.

- Stående
Klubbmästerskap äger rum måndagen den 16 april. Inget sittandeskytte denna dag.

- Gemensamt
Träningstillfällen är minst lika viktiga som tävlingar då grunder och teori som är behövliga för att kunna skjuta bra gås igenom. Medverkan på träning krävs för medverkan i klubbtävlingar.

Det är många skyttar som vill skjuta på de två dagar som finns till förfogande - Alla måste hjälpas åt... Mycket i skytteklubben måste göras för att allt ska fungera på ett bra sätt. Hjälps vi åt blir allt mycket lättare och roligare!

Ha det fint allihopa och väl mött under våren 2018

/André