icon-0021

Hej luftgevärsskyttar

Måndagen den 3 september börjar höstterminens luftgevärsskytte på Söderslättshallen.

Sommaren har bjudit på fint väder och en del skyttar har varit flitiga med skytte på landets många utomhusbanor. Efter sommar kommer höst och det är åter tid att plocka fram luftgevären.

Måndagen den 3 september inleds skyttet på Söderslättshallen. Knatteskyttar (Mini - Junior) anmäler sig från 17.30 fram till 18.30 och första laget börjar skjuta klockan 18.00 på bana 1 - 10. Sittande seniorskyttar anmäler sig 19.00 och skyttet startar klockan 19.30 förutsatt att knatteskyttet är avklarat.

Träningar och klubbtävlingar varvas med varandra under höstterminen. Närvaro vid både träning och tävling är behövligt dels för att bli bättre på sitt eget skytte men även för medverkan vid klubbtävlingarna. För att fullfölja respektive klubbtävling behövs tre eller fler resultat samt medverkan vid träning.

Ståendeskyttar startar gemensamt klockan 18.00 och klockan 19.30 på bana 11 - 20. I första laget är det främst "knattestå" men finns plats går det bra för seniorer att vara med också.

Om du är nybörjare och är intresserad av att prova på luftgevärsskytte så finns det en del att läsa här: Prova på luftgevärsskytte

Höstens program återfinns här: Program Hösten 2018

Välkommen till höstens luftgevärsskytte.