icon 0029

2020-03-23

Med tanke på hur situationen i samhället utvecklat sig (Corona) sedan fredagen den 13 mars då Söderslättshallen stängde, togs följande beslut på styrelsemötet fredagen den 20 mars.

- Årsmötet flyttas!
Årsmötet den 21 april i Maglarp kommer att flyttas framåt i tiden. Vi återkommer med datum längre fram så fort saker börjar återgå till det normala. Kallelse kommer att publiceras här på hemsidan samt i vår grupp på Facebook.

- Klubbmästerskap och prisutdelning för sittandeskyttarna skulle ägt rum den 3 april. Detta flyttas till inledningen av höstterminens skytte. Datum meddelas då programmet för höstterminen blir tillgängligt.

- Ståendeskyttarnas klubbmästerskap flyttas till inledningen av höstterminens skytte. Datum meddelas då programmet för höstterminen blir tillgängligt. Prisutdelning för verksamhetsåret 2019/2020 äger rum vid årsmötet.

- Återstående aktiviteter i vårens luftgevärsprogram ställs in. Det är inte troligt att situationen i samhället återgår till det normala inom kommande två veckor som i princip är det som återstår av vårterminen.

- Vårens klubbtävlingar (Medaljtävling och Pokaltävling) avslutas. Vi har skjutit fyra av fem deltävlingar i respektive tävling och dessa resultat kommer att ligga till grund för prislistorna.

- Vårens omgång av Andrés Vår & Höstpris (stående junior) utgår. Resultaten från höstens deltävling gäller för verksamhetsåret 2019/2020.

- Program för korthåll i Maglarp publiceras på hemsidan och i vår grupp på Facebook när det är färdigt. Ombyggnation pågår för fullt.

 

2020-03-15
Verksamheten på Söderslättshallen är inställd tills vidare.

Trelleborgs kommun stängde Söderslättshallen fredagen den 13 mars klockan 22.00 med anledningen av rådande omständigheter i samhället (Corona / Covid 19).

Det innebär att vår verksamhet med luftgevärsskytte inte går att genomföra och i dagsläget (200315) går det inte att säga när verksamheten kan återupptas.

När ny information blir tillgänglig kommer den att publiceras på denna sida samt i vår grupp på Facebook.

Vi får hålla tummarna att allt återgår till det normala så snart som möjligt.
Var rädda om varandra...

 

200315 002 trelleborg icon

Hmm... Undrar när vi kan börja skjuta igen?