Skriv ut
Träffar: 234

icon-0030

Trelleborgs Sportskytteklubb - Årsmöte 30 juni 2020

200630 001 maglarp arsmote

Årsmöte för verksamhetsåret 2019/2020 avhölls tisdagen den 30 juni vid Maglarps Skyttecentrum. Ett årsmöte som ursprungligen var planerat till den 21 april men som p.g.a. Corona fick skjutas fram något.

Klubbstugan ställdes i ordning sent måndag kväll och var redo för tisdagens möte. Vädret var inledningsvis helt okej men senare på kvällen kom regn i ordentliga mängder.

Mötet inleddes klockan 18.00 och punkt för punkt på dagordningen betades av. Vid slutet av mötet utsågs Bengt Kämpe och Norbert Vorbau till hedersmedlemmar för allt arbete de gjort i Trelleborgs Sportskytteklubb genom åren.

Traditionsenligt avslutades mötet med prisutdelning för ståendeskyttet som ägt rum under 2019/2020. Prisbordet var något mindre än vanligt denna kväll med tanke på att luftgevärsskyttet fick avbrytas fredagen den 13 mars. Klubbmästerskapen kommer vi förhoppningsvis kunna skjuta under inledningen av höstterminen.

Kvällen avslutades med en bit mat. Bengt Kämpe vid grillen ordnade riktigt goda grillspett som efterföljdes av kaffe med kaka.

Ett stort tack till alla för skytteåret som passerat.