icon-0014

Våren 2018 - Klubbtävlingar

Här redovisas resultaten från de klubbtävlingar som äger rum under våren 2018. Tabellerna uppdateras efterhand och längst ned på sidan finns några rader text.

Sidan kan ta en stund att ladda p.g.a. tabellerna. Informationen syns bäst på dator eller en mobil med "stor" skärm i liggande läge :)

Använd snabbvalen för att komma till önskat avsnitt:

Resultat - Medaljtävling
Resultat - Pokaltävling
Resultat - 40-Skottstävling
Resultat - Anteckningar

För medverkan i tävling krävs resultat vid tre av fyra deltävlingar samt medverkan vid de träningstillfällen som är schemalagda under våren. Flitpris utgår till ungdomar som medverkat vid 18 tillfällen.

Medaljtävling

Resultat från Medaljtävlingar:

Pokaltävling

Resultat från Pokaltävlingar:

40-Skottstävling

Resultat från 40-Skottstävlingar:

Anteckningar

2018-04-06 Runes Vandringspris
Säsongen närmar sig sitt slut för den här gången. Det har varit många aktiviteter under våren och många skyttar har varit delaktiga på träning så väl som på tävling.

Under kvällen sköt de yngsta sittandeskyttarna om Runes Vandringspris där den skytt som erhåller bäst resultat efter att skott 3, 6, 9, 12, 15 och 18 summerats. Erik Elf var vassast denna kväll med en summa av 64,3 poäng och säkrade vårens inteckning i vandringspriset. Det gjorde Erik även hösten 2017 då vandringspriset instiftades.

Fredagen den 13 april är det klubbmästerskap samt prisutdelning för vårens sittandeskytte. 

2018-02-16 - Tommys JVPR & Familjemix
De stående juniorskyttarna tävlade om Tommys Juniorvandringspris som nyinstiftas denna säsong då det tidigare priset löpte ut i fjol. Fyra knattar sköt under kvällen och de gjorde det riktigt bra.

391,6 - Angelica Christensen
372,9 - Felix Leufvenius
353,9 - Anton Brunnberg
146,0 - Tindra Liljeberg

Sittandeskyttarna sköt Familjemixtävling och det blev en rolig tillställning med många skratt. Jocke höll en som vanligt underhållande prisutdelning och delade ut fina priser till knattarna.

2018-02-12 - Medaljtävling 2
Många skyttar på plats i hallen denna måndag. Två sittandeknattar sköt full pott, 200 poäng av 200 möjliga och det var många skyttar som var väldigt nära att göra det samma :)

2018-02-09 - Bengt Kämpes VPR och 40-Skottstävling 2
Om Bengt Kämpes Vandringspris tävlade sittandeskyttarna (Mini - LSi 13) om denna fredag kväll. Det blev väldigt jämnt om inteckningen och det skiljde endast 0,5 poäng mellan Emma Engholm och Amanda Olsson i klass LSi 11. Emma sköt 414,9 poäng och Amanda 414,4 poäng. 

2018-02-05 - Pokaltävling 2
Väldigt fint skytte från väldigt många denna kväll då vårterminens andra Pokaltävling stod på schemat. Flera sittandeskyttar sköt kanonresultat och börjar bli riktigt bra på att få skotten att träffa mitten. Två nya talanger på ståendebanan ikväll, Sara Johansson och Tindra Liljeberg har tagit de första små stegen för att lära sig det betydligt svårare ståendeskyttet. Alla skotten träffade tavlan (nästan) och det är en riktigt bra början.

2018-01-29 - Marikas VPR och Andrés Höst & Vårpris
Det var tävling om vandringspriser måndagen den 29 januari. Sittandeskyttarna (Mini - L13) sköt om Marikas Vandringspris och ståendeskyttarna tävlade om Andrés Höst & Vårpris.

De sittande knattarna sköt jämna poäng. Leon Lohmeier i klass L11 stod för kvällens högsta resultat och med 416,8 poäng säkrades en inteckning i Marikas Vandringspris.

Bland ståendeskyttarna sköt Cecilia Andersson bäst med resultatet 406,9 poäng och tog därmed inteckningen i Andrés Höst & Vårpris.

2018-01-19 - 40-Skottstävling 1
Tävling i skyttehallen fredagen den 19 januari. Sittandeskyttarna slog till med fina poäng denna kväll och likaså gjorde ståendeknattarna som även spelade "bingo".

2018-01-15 - Pokaltävling 1
Vårterminens skytte är igång och det har varit full aktivitet i skyttehallen sedan starten den 8 januari. 

Fyra skyttar tog gevärsskyttekort söndagen den 14 januari och det var riktigt skoj att de klarade av det. Skyttekort är obligatoriskt från det år man fyller 15 år och vill vara med och tävla på andra skjutbanor.

Under kvällen sköts en Skåneseriematch. Trelleborgs bägge ståendelag mötte varandra på hemmabana och samtliga skyttar sköt fina resultat denna kväll. Knattelaget gav "veteranlaget" en ordentlig match :)