icon-0026

Resultat från Klubbmästerskapet (Sittande).

Fredagen den 13 april ordnades klubbmästerskap för sittandeskyttar. Ungdomarna var först på banan och det blev jämnt om medaljerna.

Klockan 18.00 inleddes skyttet med en grundomgång för samtliga. Fritt antal provskott och 20 tävlingsskott på en tid av 30 minuter avgjorde vilka tio skyttar som tog sig till den efterföljande finalen. Majk Lundin var den skytt som sköt riktigt bra i grundomgången, 210,8 poäng var kvällens högsta resultat och finalplatsen var given.

Finalen tog vid och startfältet sköt väldigt bra överlag. Isak Lindvall Persson tog ledningen direkt efter de fem inledande finalskotten och behöll förstaplatsen genom hela finalen.Tindra Liljeberg och Martin Lindvall Persson kom på andra respektive tredje plats.

Mästerskapet i i "öppen klass" tog vid och Eva Lindell var den skytt som sköt riktigt bra i grundomgången med 211,1 poäng . Finalen blev spännande och inför de sista skotten var det väldigt jämnt mellan Karolin Larsson, Timmy Simonsson och Bengt Kämpe. Karolin siktade i mitten på de två sista skotten och tog hem mästerskapet före Timmy och Bengt som kom på andra respekive tredje plats.

Grattis till Isac Lindvall Persson och Karolin Larsson som blev klubbmästare 2018.

Nedan återfinns resultatlista:

icon 0009

Länk - 180413 Mästerskap Sittande