icon-0018

Resultat från Julavslutningen i Trelleborg.

Höstterminen 2018 avslutades måndagen den 17 december med jultävling. Många passade på att skjuta, fika och ta del av prisutdelningen som ägde rum till fördel för alla duktiga sittandeskyttar som tävlat under hösten.

Rune Larsson och Bengt Kämpe ordnade julstämning i skyttelokalen tidigt på eftermiddagen. När skyttarna började anlända strax efter klockan 17.00 var granarna pyntade, popcornen framställda och belysningen dämpad :)

Klockan 18.00 startade jultävlingen. Skyttarna skulle skjuta fem provskott på två minuter och därefter 20 tävlingsskott på tolv minuter. Efter provskotten släcktes monitorerna så skotten avlossades i blindo. Det gick förvånansvärt bra för många av skyttarna.

Under tiden som jultävlingen pågick fanns god fika att mumsa på. Lussebullar, kakor, skumtomtar och glögg gick åt i stora mängder. Ett antal liter julmust föll också törstiga skyttar i smaken.

Strax efter klockan 19.00 hade alla skjutit färdigt och prisutdelning tog vid för kvällens tävling samt höstens många klubbtävlingar. Prisbordet bjöd på många fina saker i fom av pokaler, medaljer, glas och plaketter. En hel hög med godispåsar fanns också :)

Kvällen fortsatte med jultävling för ståendeskyttarna och de sittande seniorerna. I topp hamnade de tre tjejerna Linda Vorbau, Cecilia Andersson och Angelica Christensen. Alla tre sköt 209 poäng eller högre med decimaler räknat och det är bra med tanke på att de inte såg var skotten tog.

Julskinkan gick i år till Angelica då Linda och Cecilia valde bland de andra paketen :)

God Jul och Gott Nytt År!
På återseende igen den 7 januari 2019 då vårterminen startar.

Nedan återfinns resultatlista och bilder från kvällen:

icon 0009

Länk - 181217 Resultat från Julavslutningen i Trelleborg

181217 001 jultavling

(Tack till Linda Vorbau för bilderna)