icon-0014

Hösten 2020 - Klubbtävlingar

Här redovisas resultaten från de klubbtävlingar som äger rum under hösten 2020. Tabellerna uppdateras efterhand och längst ned på sidan finns några rader text.

Sidan kan ta en stund att ladda p.g.a. tabellerna. Informationen syns bäst på dator eller en mobil med "stor" skärm.

Använd snabbvalen för att komma till önskat avsnitt:

Resultat - Medaljtävling
Resultat - Pokaltävling
Resultat - Anteckningar

För medverkan i tävling krävs resultat vid fyra deltävlingar samt medverkan vid de träningstillfällen som är schemalagda under hösten.

Medaljtävling

Resultat från Medaljtävlingar:

Pokaltävling

Resultat från Pokaltävlingar:

Anteckningar

2020-09-11 - Medaljtävling 1

Under fredagen sköts den första Medaljtävlingen för denna höst.

Sara Johansson och Amanda Olsson sköt full pott i sittande med utmärkta 200 poäng vardera i heltal räknat. Ståendeskyttarna sköt även de Medaljtävling och här kan nämnas att Norbert Vorbau och Karolin Larsson sköt lika med 366 poäng vardera.

På måndag den 14 september är det tid för klubbmästerskap för sittandeskyttarna. Detta infaller normalt under vårterminen men då Söderslättshallen var stängd merparten av våren så skjuter vi mästerskapet nu på hösten i lite annorlunda tappning.

2020-09-07 - Runes Vandringspris och Scharbeutz Vandringspris

Ikväll var det tid för säsongens första tävlingar.

Sittandeskyttarna sköt om Runes Vandringspris som går ut på att den skytt som erhåller högst summa från skott 3, 6. 9, 12, 15 och 18 tar hem inteckningen i vandringspriset. Efter att Niklas utövat trollkonster och magi i Excel, stod det klart att två skyttar hade nästan samma resultat. Endast en liten tiondel skiljde dem åt...

Emma Olsen summerades till 63,9 poäng men Amanda Olsson hade den där lilla tiondelen extra på sina sex skott och summerades till 64,0 poäng.

Ståendeskyttarna tävlade om Scharbeutz Vandringspris. Ett pris som vandrat sedan 1988. Man kan nog säga att pokalen är på vift för den har inte visat sig på många, många år. Nåja, den finns någonstans och inteckningarna håller vi koll på.

Kvällens inteckning tog Angelica Christensen med fina 191 poäng.

Snyggt skjutit allesammans som var med och tävlade under kvällen.