icon-0014

Vår och sommar 2015 - Medaljtävling

2015-06-22 - Medaljtävling 4

Härlig kväll på skjutbanan i Maglarp den 22 juni 2015 med sol och obefintlig vind. Förhållandena för skytte var idealiska men trots detta sköt många skyttar lite lägre resultat än vanligt :)

Fjärde och sista deltävlingen var efter denna kväll avklarad och totalt fullföljde inte mindre än elva skyttar med deltagande vid minst tre tillfällen. Prisutdelning sker torsdagen den 2 juli i samband med klubbmästerskapet.

Vid Klubbmästerskapet den 2 juli skjuter vi om årets mästerskapstitel samt delar ut priser för vårens tävlingar. Efter avklarat skytte väntar grillkväll med massor av god mat. Väl mött på torsdag den 2 juli med förhoppning om stor uppslutning :)

Passar på att tacka samtliga som uppvaktade mig på min födelsedag i Maglarp den 22 juni... Jättesnällt av er allihopa och så fint ni ordnat med allt... Tack :)

Resultatsammanställning återfinns nedan.

2015-06-08 - Medaljtävling 3

Väldigt fina resultat sköt de skyttar som medverkade vid måndagens skytte. Tim Larsson slog till med dunderresultatet 148 poäng och och det var det ingen annan som kunde matcha :) Överlag skjuter samtliga jämnt vilket resultatlistan nedan visar.

Kvällen i Maglarp bjöd på fint skytteväder med lite vind och behaglig temperatur. Värmen börjar så sakta hitta in i skjuthallen och ännu bättre blir det förhoppningsvis vid kommande skjuttillfällen.

Undertecknad sköt knästående för första gången någonsin och inte var det enkelt. De 40 skotten träffade med en gnutta tur tavlan och det gick att resa sig upp efteråt. Skoj och utmanande var det dock så kanske blir det lite ställningsskytte framöver :)

Nästa träningstillfälle är torsdagen den 11 juni då vi förhoppningsvis åter syns i Maglarp. Ha en fortsatt fin vecka :)

Resultatsammanställning återfinns nedan.

2015-05-25 - Medaljtävling 2

150525 001 trelleborg medalj

Max Hellman sköt riktigt fint denna kväll.

Måndag kväll den 25 maj blev en fin kväll till slut. Regnmolnen sneglade på skjutbanan sent på eftermiddagen men bestämde sig för att dra vidare på annat håll turligt nog. Sakerna plockades fram och när klockan närmade sig 18.00 startade första laget med åtta skyttar. Riktigt fina resultat presterades i det behagliga vädret och bäst gick det för Cecilia Andersson som slog till med imponerande 148 poäng.

Andra skjutlaget tog vid och här kan nämnas det fina skyttet från Max Hellman. 125 poäng noterades och det var hela tio poäng bättre än vid förra Medaljtävlingen som ägde rum den 11 maj. Felix Leufvenius fick till fint skytte och sköt en riktigt snygg 50-tavla i slutet av serien. Bra kämpat grabbar!

Kvällen avslutades med lite fotboll för de som stannade kvar länge... Sparka boll är inte så dumt ändå :)

Väl mött på torsdag då nästa träningspass äger rum. Ha en fin vecka allihopa :)

Resultatsammanställning återfinns nedan.

2015-05-11 - Medaljtävling 1

Korthållsskyttet inleddes måndagen den 4 maj och det har varit full aktivitet på banan med cirka 20 startande skyttar vid de tillfällen som redan passerat. Riktigt skoj att en del av de yngsta skyttarna hittat ut till Maglarp och även fixar liggandeskyttet precis lika bra som sittandeskyttet.

Medaljtävling 1 klarades av under måndagen den 11 maj. Fint väder med bra förutsättningar för utomhusskytte gjorde att många fina resultat presterades. I klass KL1 lyckades inte mindre än sex skyttar att ta sig över 140 poäng vilket är kanonbra. Riktigt fint gick det även för Patrique Adzievski och Felix Leufvenius som precis börjat med remskytte i klass KL17. 131 poäng respektive 129 poäng är bra kämpat.

Några bilder samt Resultatsammanställning återfinns nedan.

150511 001 trelleborg maglarp

Patrique Adzievski och Rune Larsson.

150511 002 trelleborg maglarp

Maja Andersson med ett skott nästan mitt i prick :)

150511 003 trelleborg maglarp

Karolin Larsson tillbaka på skjutbanan efter ett par års uppehåll.

150511 004 trelleborg maglarp

Marika Jensen tränar på flitigt.

Resultatsammanställning

Under månaderna maj - juni kommer fyra deltävlingar att skjutas. För medverkan krävs resultat vid minst tre tillfällen.